map
Хипермаркет КРЕЗ
 
 

Повече от 50 000 продукта от които да избирате!

Хипермаркет КРЕЗ успешно е съчетал комбинация от продукти за строителите, любителите, професионалистите, домакините и за всички, които търсят разнообразни и качествени продукти на добри цени.

И понеже не харесваме сивотата и еднообразието, ви предлагаме луксозни, достъпни и различни решения за обзавеждането на вашата баня, на вашият дом, кухня и градина, дори на специализираните автосервизи и промишлени помещения.

Ще намерите голяма гама познати марки инструменти, консумативи, ВиК части и аксесоари, крепежни елементи, бои и лакове, настилки, както и много продукти за домакинството и ежедневието.

Персоналът на КРЕЗ е винаги готов да Ви помогне в моменти на колебание
 
Уникалния по рода си ЦЕНТЪР ЗА ТОНИРАНЕ НА БОИ в КРЕЗ

Нашият уникален център за тониране на бои!

Пъстрата постройка в Хипермаркет КРЕЗ краси магазина от самото му отваряне. Нашата идея е да Ви заредим с настроение при избора на подходящия цвят, както и да разнообразим и украсим Хипермаркет КРЕЗ.

Постройката наподобява бака за боя с дръжка, която е изрисувана с пролетни мотиви, придавайки много свежо настроение и емоции. Проекта е реализиран с помощта на известният български художник - аерографист Мирчо Мирчев, победител в много европейски и световни конкурси по аерография и бодипейнтинг.

 

Ние държим на обслужването!

Едно от многото неща, с които строителен хипермаркет КРЕЗ е по различен от всички останали европейски вериги магазини е именно обслужването.

Нашите консултанти са внимателно подбрани специалисти в различни области, преминали през различни етапи на обучение и подготовка.

И тъй като КРЕЗ не пести от обслужване, на Ваше разположение са 60 консултанта, които да Ви помагат и напътстват, а когато нямате нужда от помощ да Ви посрещнат и изпратят с добро настроение и усмивка.

Персоналът на КРЕЗ е винаги готов да Ви помогне в моменти на колебание