Инструменти КУПИ ОНЛАЙН

Асортиментът от инструменти в Хипермаркет КРЕЗ е един най-обширните на Българския пазар. Освен професионалните марки и модели, КРЕЗ съчетава умело и ежедневни и любителски инструменти за всяка нужда.

Eлектрически и ръчни инструменти, аксесоари, консумативи, професионално работно облекло, пневматика, заваръчни системи и много други страхотни продукти с нетърпение очакват своя нов собственик.

В отдел Инструменти можете да избирате между:

13398 продукта

Строителни материали от КРЕЗ
 

Градина КУПИ ОНЛАЙН

Ние знаем колко обичате своята градина. Знаем и, че искате тя да бъде единствена и уникална, затова сме заредили стелажите с хиляди интересни и функционални решения за поддръжка и декорация на градината.

Но това не е всичко. В отдела ще откриете и прекрасни помощници за релаксиране - хамаци, столове и маси, градински пейки и дивани, беседки и шатри, барбекюта и аксесоари, както и всички необходими инструменти за градината. Ако обичате къмпинга, ще Ви предложим и богата гама палатки, навеси, раници и дори рибарски принадлежности.

В отдел Градина можете да избирате между:

3400 продукта

Строителни материали от КРЕЗ
 

Строителство КУПИ ОНЛАЙН

Тук ще намерите всичко необходимо да построите дори и дворец. Всичко за зидарията, покривите, хидро и термоизолация, гипсокартон и гипсофазер, всички класове и видове сухи смеси, фугини, строителни и зидарски инструменти, и най-богатият асортимент от строителна химия.

Ако харесвате топлината на каменните постройки, ще ви предложим и голям избор от каменни облицовки и декорация.

В отдел Строителство можете да избирате между:

4180 продукта

Строителни материали от КРЕЗ
 

Интериор за баня КУПИ ОНЛАЙН

Предлагаме Ви луксозни, достъпни и различни решения за обзавеждането и аранжирането на Вашата нова баня. Знаем, че това не е лесна задача, затова саме подготвени да уважим всяко желание  и да Ви дадем полезни съвети за функционалността и изграждането на новата Ви баня.

В отдела ще намерите богат асортимент от фаянс, теракота и гранитогрес, декори, бойлери, вани, душ кабини, смесители, мивки, аксесоари за баня, порцеланови изделия, санитарна керамика и много други. 

В отдел Бяна можете да избирате между:

7361 продукта

Строителни материали от КРЕЗ
 

Декор КУПИ ОНЛАЙН

Продуктите от отдел Декор ще надминат дори и най-големите Ви очаквания. Поддържаме широк спектър от цветове на различни марки интериорни и екстериорни бои и мазилки, които можем професионално да тонираме и в най-изтънчения нюанс. В отдела ще намерите и голям избор от лакове, тапети, подови настилки, корнизи, завеси, ламперии, врати, паркет, килими, балатуми, четки и валяци, стикери за декорация и още много продукти за вашите интересни идеи.

В отдел Декор можете да избирате между:

8900 продукта

Продукти за декорация от КЕРЗ от КРЕЗ
 

Крепежни елементи & ВиК

Техническият отдел на Хипермаркет КРЕЗ е едно от най-заетите и разнообразни места в магазина. Консултантите ни ще Ви опътят за нужните част за всеки ремонт на водопровод или канализация, както и ще намерят най-подходящия винт за вашите интересни проекти. Освен всички части за ВиК, крепежни елементи и фитинги, в отдела ще намерите и широка гама водни помпи и аксесоари, улуци, заключващи системи, брави, индустриални колела, парни котли и още много други интересни предложения.

В отдел ВиК & Крепежни елементи можете да избирате между:

9300 продукта

Крепежни елементи и ВиК части от КРЕЗ
 

Мебели КУПИ ОНЛАЙН

Хипермаркет КРЕЗ не е специализиран мебелен магазин, но в сектор Мебели сме успяли да съчетаем асортимент от всичко необходимо за обзавеждането на дома.

В отдела ще намерите различни модели модулни и фиксирани кухни, дивани и холови ъгли, трапезни маси и столове, канапета, бюфети, секции, антре, спалня, гардероби, матраци и др.

В отдел Мебели можете да избирате между:

1506 продукта

Строителни материали от КРЕЗ
 

Електро материали КУПИ ОНЛАЙН

Независимо дали търсите полилей за хола или ще оборудвате малка електроцентрала, отдел Електро ще Ви предложи всичко необходимо.

В отдела ще намерите широка гама енергоспестяващи лампи, полилеи и аплици, разклонители, всякакви видове токови и информационни кабели, контакти, ключове, щепсели, eлектронни елементи, табла, предпазители, всичко необходимо за вентилацията и още хиляди продукти за бита и промишлеността.

В отдел Електроматериали можете да избирате между:

7950 продукта

Електро материали от КРЕЗ
 

Продукти за дома КУПИ ОНЛАЙН

Търсите си съдове за готвене? Или сешоарът Ви е изгорял? Няма проблем, в отдел Продукти за дома има всичко, което една домакиня би поискала. Отделили сме специализирани сектори за простори, битови електроуреди, професионално и домакинско почистване, препарати, съдове, стотици модели свещи, декорция, дори и канцеларски пособия.

В отдел Продукти за дома можете да избирате между:

11600 продукта

Домакински продукти от КРЕЗ